Voorstelling Zwarte gaten & Losse eindjes op 10 dec 2015 om 14.00 uur in Dorpshuis Zuidermeer

Posted · Add Comment

Op 10 december 2015 om 14 uur biedt WarmThuis samen met Dorpshuis Zuidermeer de voorstelling Zwarte gaten & Losse eindjes aan in het Dorpshuis, Zuidermeerweg 56a,
1652 CV Zuidermeer. Vervolgens is er een nagesprek en de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe dementieverschijnselen invloed hebben op contact maken.

De voorstelling en de ‘workshop’ zijn de kick-off van het traject waarin mantelzorgers, vrijwilligers en zorgmedewerkers samen werken in 6 bijeenkomsten aan vragen als

• Hoe ga je om met je naaste of de bewoner met dementie als woorden tekort schieten?
  • Wat kan ik bijdragen in de groepswoning en waar ligt mijn grens?
  • Hoe kan ik met mijn houding, expressie en creativiteit bijdragen aan het welzijn van mijn naaste / de bewoners?

De workshops geven nieuwe handvaten hoe u in contact kunt zijn met uw naaste / de bewoners. Er is veel ruimte voor ervaringen en voorbeelden uit de praktijk.

Het traject dat De Stichting Koffer met Warm Thuis gaat doen in Noord-Holland Noord wordt mede mogelijk gemaakt door de Pius Stichting, FSvL, RCOAK en FondsNutsOhra.